En guide för dig som takläggare

Takläggare? De här 8 sakerna får kunderna att välja dig

Du vet redan att du har den bästa verksamheten för takläggning, men vad tittar dina kunder efter när de ska välja takläggare? Idag är dina kunder mer benägna än någonsin att göra research och jämföra – och du behöver sticka ut bland mindre seriösa aktörer.

I denna matiga guide ger dig insikter om hur du får kunderna att anlita dig för takläggning.

Takläggare_1

 

Takläggare_guide

 

Ladda ner guiden här!

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att skicka ett mail med bekräftelse och guiden skickad som PDF. 

 

gruppbild

Vill du veta mer om Reco?

Prata med någon direkt i vårt team

Vi guidar företag dagligen hur de ska arbeta med sina omdömen, prata med någon av våra specialister du också. Välkommen att slå en signal, maila eller boka in en tid som passar dig.

👥    Boka genomgång med oss här

 

icon-light-2

En introduktion till Reco

Reco grundades 2007 och är idag den största omdömestjänsten i Sverige med ca 1.200.000 kundomdömen om olika företag.

Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Det är inget nytt fenomen utan människor har i alla tider tipsat varandra om vilka företag som är skickliga på vad de gör. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag

Just förtroende är så oerhört viktigt för oss, vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av företagen på Reco så att våra besökare ska kunna känna sig trygga i sitt val av företag.